Nyheter

Satser på unge

BarnaZmoldejazz er Moldejazz sitt konserttilbud til det yngste publikummet. På programmet står blant annet École Creolé! med Tricia Boutté, Småmonsterjazz med Karl Seglem, Hizzigbops og Lyden av Munch.

Etter å ha arrangert konserter for barn i mange år etablerte festivalen barnaZmoldejazz med stor suksess i 2012. – Ingen grunn til å endre en suksess og konsertene for barn har kommet for å bli, skriver Moldejazz på sin nettside. Moldejazz mener det er viktig å sørge for rekruttering både med tanke på et fremtidig jazzpublikum samt inspirere til fremtidige musikere. Målet er å øke barns forståelse og interesse for jazzmusikk gjennom lytting og aktiv deltakelse.

barnaZmoldejazz skal være kvalitetsmusikk med anerkjente utøvere.  Gjennom hele uka vil Moldejazz presentere fem ulike konserter for barn med fremstående norske jazzmusikere som bl.a. har spesialisert seg på formidling for målgruppa. Barneprogrammet passer for barn fra fem år og oppover. Her finner du programmet.

Bestillingsverket Jazzmonsterjazz
Moldejazz fikk nylig støtte til bestillingsverket «Jazzmonsterjazz» for sitt yngste publikum. Musikk og tekst blir skrevet av saksofonisten Karl Seglem, som i mange år har produsert og spilt jazzkonserter for barn og unge. Urpremieren på «Jazzmonsterjazz»  vil finne sted under Moldejazz 2014, men allerede i år vil publikum få en forsmak med konsertene «Småmonsterjazz I og II».

Fra forsiden

Nyhet

JAM’ing i Molde

Etter fem års planlegging er forprosjektet til et nasjonalt formidlingssenter for jazz i Molde klart. Navnet JAM er på plass, og nå jobbes det med finansieringen og lokaler.

Soddjazz - 26. og 27. april 2024

Det er den Straumen

FESTIVAL: Dra til Inderøya og Soddjazz for en smak av en annen virkelighet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev