Nyheter

Trommeverk for de yngste

Vossa Jazz er opptatt av de yngre festivaldeltakerne, og til årets Badnajazz har festivalen bestillt et trommeverk av Thomas Strønen (bildet).

Thomas Strønen er en etablert trommeslager som har spilt med band som Food, Humcrush, Maria Kannegaard Trio, Meadow, Needlepoint og Mats Eilertsen. Han jobber også som førsteamenuensis ved Norges Musikkhøskole, og dette er utgangspuntet for bandet han har med seg til Voss. Sju studenter danner Slagverkensemblet, som på Voss får selskap av musikkinteressert ungdom, videokunstner Sigurd Ytre-Arne og saksofonist Tore Brunborg.

Les mer her.

Fra forsiden

Nyheter

NTT: Eurytmi og avant garde på Nesodden

Juliana Venter lager kunstfest på sagnomsust odde, Ole Morten Vågan har fått seg oktett, Radio Tidsmaskinen skrur klokka frem og tilbake og vi har ETT spørsmål til Sondre Lerche i ukas Now's The Time.

Nyheter

Jazznytt18 på Deichman om musikkglede og rasisme

Høstsesongen av Jazznytt18 er i gang, og talkshowet arrangeres nå i den staselige Deichmansalen i Bjørvika, i det som er kåret til verdens beste bibliotek. Neste arrangement er førstkommende onsdag, 20. oktober, kl. 18.

Meld deg på vårt nyhetsbrev