Nyheter

Fire dagers utblåsning

Sjangeroverskridende improvisert musikk serveres publikum når nærmere førti musikere, fra inn- og utland, møtes til den alternative festivalen BLOW OUT i Oslo neste uke.

Fra 15. til 18. august blir det fri impro, jazz, frijazz, støy med mer på Café Mir i Oslo.
Programmet inkludere internasjonale musikere fra Sverige, Finland, England og Holland. Nærmere førti musikere skal på scenen, og mange opptrer i flere sett og ulike grupper.

– Utgangspunktet er å kunne presentere sjangeroverskridende improvisert musikk av høy kvalitet for en rimelig penge, forteller arrangørene av BLOW OUT.
De ønsker å arrangere en festival med lave skuldre og god musikk i en uformell setting der det sosiale etter konsert er vel så viktig som tilstedeværelse under musikken. Det vil være DJs før og etter konsertene og lokalet vil tilrettelegges så det blir en helhetlig ramme rundt det hele.

BLOW OUT er initiert og produsert av musikerne Paal Nilsen-Love og Ståle Liavik Solberg i tett samarbeid med Konsertforeninga. Festivalen ble arrangert for første gang i august 2010, over fire kvelder på Cafe Mir i Toftesgate, gamle Oslo Jazzhus.

Se hele programmet her. 

Fra forsiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev