Nyheter

Plassen-artistene klare

Kulturbygget Plassen åpner med nye festivalscener under Moldejazz og programmet for to av spillestedene i huset er nå komplett.

I den store salen, Teatret Vårt, er følgende artister klare: Marius Neset med Trondheim Jazzorkester, Jøkleba, Globe Unity Orchestra, Stefano Bollani Trio, Nik Bärtch Ronin, Tortoise, 120 Days og Neneh Cherry & The Thing. I den lille salen, Storyville, presenterer Moldejazz Erling Aksdal solo, Adrian Løseth Waade, Thomas Lehn/Paul Lovens, Jon Balke solo, Schlippenbach/Lovens/ Parker, Stephan Micus, Hayden Powell Quintet, John Tilbury/Keith Rowe/Kjell Bjørgeengen, Aki Takase /Han Bennink, Håkon Kornstad Tenor Battle og The Deciders.

Plassen får en rekke nye spillesteder og til årets festival tar Moldejazz i bruk Teatret Vårt som erstatter Kulturhuset, og Storyville som erstatter Forum. I tillegg vil en ny utearena på taket av bygget være i bruk hver dag.

Moldejazz arrangeres fra 16. – 21. juli 2012.

Fra forsiden

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Mandaljazz 10-årsjubileum - Cosmopolite 12. april 2024

Mandalitter og kosmopolitter

KONSERT: Frijazz, soul og kunstfreaks kler også de store norske scenene, som da Mandaljazz og Andreas Røysums bande med hell inntok Cosmopolite.

Meld deg på vårt nyhetsbrev