Nyhet

Pøbeljul med POING

På Cosmopolite i Oslo, på selveste Luciadagen, er POING klare for sin årlige Pøbeljul. Dette er tiende gang POING inviterer til et litt annerledes juleshow, fylt med sjarm, spillelyst, humor, klassiske julespill og musikk som noen av oss vil forbinde med jul.

Siden sist jul har POING vært kunstneriske ledere og Artists in Residence for årets Ultima-festival, hvor de bl.a. spilte med Lars Lillo-Stenberg og Kringkastingsorkesteret. De har også  gitt ut sin arbeidermusikkplate Wach Auf m/Maja Ratkje. Nå er POING nå klare for sin årlige og uforutsigbare Pøbeljul på selveste Lucidagen, 13. desember.

Hemmelige gjesteartister
Som tidligere år blir POING utvidet med trommer, harpe og verdens vakreste strykekvartett. Artistlisten er hemmelig, men noen navn er avslørt allerede:  Hallgrim Hansegård (Frikar), Zeng Xiaogang(Kina), Anne Lise Frøkedal (Harrys Gym), Live Maria Roggen (Come Shine), Åge Tovan (Lørenskogs ordfører), Silje Aker Johnsen, Maja Ratkje, Jafar Jafarzadeh, Kouame Sereba, Simone Larsen (D’Sound), Torgeir Rebolledo Pedersen og Laffen fra Bergen Mandolin Forening.

POING er Rolf-Erik Nystrøm, sax, Frode Haltli, akkordeon, og Håkon Thelin på kontrabass.

Konsert: Pøbeljul med POING
Tid: Tirsdag 13. desember, dørene åpner kl 20:00
Sted: Cosmoplite i Oslo
Billetter: 200/100,- (pluss bill.avgift)

Fra forsiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev