Nyhet

Jubileumskonsert med Prime Time Orchestra

Sandvikabaserte Prime Time Orchestra har holdt det gående i 30 år, og inviterer til jubileumskonsert søndag 27. november i Bærum Kulturhus. Prime Time stiller for anledningen med utvidet orkester og kjente artister og gjestesolister.

Jubileumskonserten søndag skal i følge et presseskriv overgår alt det orkesteret har gjort på en scene tidligere. Det blir bigbandswing, latin og samba, original jazz, høydepunkter fra Frank Zappa, rock og flere musikalske perler. Prime Time Orchestra har invitert med blant andre Lisa Stokke (vokal), Helge Sunde (trombone) og Jono El Grande (gitar) i tillegg til gjester fra Sverige og England.

Profesjonelle og amatører
Prime Time Orchestra ble startet i 1981 og har sin base på Musikkflekken i Sandvika. Bandet utmerker seg som et prosjekt- og konsertband, og rekken av kjente norske og utenlandske solister orkesteret har samarbeidet med, er lang. I bandets egne rekker sitter dyktige amatører sammen med profesjonelle- og semiprofesjonelle musikere.  Orkesterets fast musikalsk leder de siste årene er Tarjei Grimsby, allsidig trombonist og ansatt i Det Norske Blåseensemble.

Allsidige musikalske samarbeid
Prime Time Orchestra står musikalsk fritt og liker å jobbe innen ulike musikalske stilarter. Blant de senere års samarbeid finner vi artister som Lill Lindfors og Hector Bingert (Sverige), Peter Asplund og Margareta Bengtson (Sverige), gitaristene Staffan William-Olsson og Frode Kjekstad, salsapianist Sverre Indris Joner, Frank Zappa-arrangør og trombonist Niclas Rydh fra Bohuslän Big Band, og samtidskomponist og gitarist Jono El Grande. Dessuten har orkesteret i mange år samarbeidet med to av Europas ledende orkester- og storbandarrangører fra i orkesterets nærområde; Geir Lysne fra Hvalstad og Helge Sunde fra Stabekk.

Prime Time Orchestra har også faste, profesjonelle vokalister. Disse lager god stemning når det er sommerfest og parkshow i Sandvika, eller når bandet spiller til dans. Orkesteret spilte forøvrig på Slottet under Det Kongelige Bryllupet til kronprins Haakon Magnus og Mette-Marit i august 2001.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Jaja, dere!

Karl Bjorå snakker om nytt pangalbum og AC/DC, Marianna Sangita Angeletaki Røe ser på Get Back, Johan Hauknes lytter til Sonny Rollins og vi er på den siste paneldebatten før nye restriksjoner.

Nyhet

Første slipp fra Nattjazz’ jubileumsprogram

I 2022 feirer Nattjazz 50 år, og de første seks artistene på jubileumsprogrammet er klare: Gard Nilssen's Supersonic Orchestra, Avishai Cohen Trio, Les Amazones D'Afrique, Ghost-Note, Mike Stern / Bill Evans Band og João Bosco & Hamilton De Holanda.

Meld deg på vårt nyhetsbrev