Nyhet

Sommerkurs i jazz- improvisasjon

Første uka i august arrangeres nok en gang Sommerkurs i jazzimprovisasjon i Søgne. Blant årets instruktører er Jørn Øien, Torun Eriksen (bildet), Susan Weinert og Fredrik Ljungquist. Påmeldingsfrist er 25. mai.

Sommerkursene i jazzimprovisasjon har vært arrangert siden 1979, de siste tolv årene på Agder Folkehøgskole i Søgne. Deltagerlistene kan ses på som en oversikt over “hvem er hvem” i norsk jazz og improvisasjonsmusikk; fra musikere som Nils Petter Molvær og Bendik Hofseth til dagene unge jazzutøvere som duoen Andre Roligheten og Eyolf Dale. Kurset har på mange måter vært en inngangsport til et profesjonelt yrkesliv for et stort antall av dagens yrkesaktive musikere innen jazz og improvisasjon. Av årets søkere til Jazzlinja ved NMH hadde godt over 60 % vært deltagere på sommerkursene.

Nytt i år er at sommerkurset gennom et faglig samarbeid med Norges Musikkhøgskole, vil gi 3 studiepoeng for deltakelse på kurset.

Instruktører i år er Jørn Øien, Torun Eriksen, Susan Weinert, Fredrik Ljungquist, Eckhard Baur, Frode Berg og Roger johansen, i tillegg til arrangører og kursadministratorer Knut Værnes og Torgrim Sollid. Her kan du lese mer om instruktørene.

Påmeldingsfrist er 25. mai.
Meld deg på her.

Fra forsiden

Vossa Jazz 2024 - dag 3

Mowday! Mowday!

FESTIVAL: Ekstatisk, politisk og rørende verk fra underkjente Shannon Mowday toppet årets Vossa Jazz. Les Audun Vingers siste rapport fra festivalen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev