Nyheter

Moldejazz for de yngste

«Zook og småKORK», «Meg og kammeraten min», «Raymond Serebas Rytme-Eventyr» er klar til barnaZmoldejazz.

På bildet over: Zook og Maren Elle (pressefoto)

Siden 2012 har Moldejazz presentert sitt barneprogram under navnet barnaZmoldejazz, og konsertene har stort sett har vært utsolgt hvert år. For 2016-festivalen settes det opp en forestilling i Bjørnsonhuset, Zook og småKORK. Det er en forestilling som tar oss med til musikkens rike landskap av fantasi og følelser. Forestillingen har tidligere kun vært fremført i NRKs Store Studio i Oslo.

– Årets program mener vi er svært spennende og har en stor bredde som vil overraske, engasjere og ta både barn og vokse med på en unik musikalsk opplevelse, sier Therese Østby Haugen, produsent i Moldejazz.

Program barnaZmoldejazz:
Zook og småKORK – torsdag 21.juli, Bjørnsonhuset kl 13:00
Endelig er det tid for barnas kammerkonsert. Det er Maren Elle, fiolinist i KORK, som sørger for det. Hun har slått seg sammen med Zook, spilt av Thomas Hildebrand, som er kjent fra Kometkameratene og fra Kash og Zook på NRK Super.

Raymond Serebas Rytme-Eventyr – fredag 22.juli, Storyville kl.12:30

Raymond Sereba er fra Elfenbenskysten, men har bodd i Norge siden 1983. Han er danser, musiker, skuespiller og forteller. Han har markert seg med magiske program, konserter og verksteder for barn i alle aldre. Raymond bruker fortelling, rytme, musikk, sang og bevegelse for å fortelle om barndom, mammaer og bestevenner.

Meg og kammeraten min – lørdag 23.juli, Storyville kl.12:30
På konsert består Meg og kammeraten min av Martin Hagfors som er Meg og Erik Johannessen (Jaga Jazzist) som er kammeraten. Barna får høre låter og morsomme og absurde historier om alt fra kjærester på månen til virkelige hendelser fra Rotteplaneten. Meg og kammeraten er noe av det ypperste man kan høre fra en scene uansett alder og treffer et publikum fra 3 til 103 år. De turnerer land og strand både i regi av Rikskonsertene og Polar Artist

Mer informasjon og billettkjøp på Moldejazz’ nettsider.

Fra forsiden

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Nyhet

Bestillingsverk fra Krogstad

Saksofonist Mona Krogstad vil formidle håp og ettertanke i bestillingsverket Serenity Now på Kongsberg Jazzfestival lørdag 6. juli.

Meld deg på vårt nyhetsbrev