28. oktober 2014

Duplex (Lassen/Svendsen)
You Are Enough (single)

Om utgivelsen

Saxofonist Harald Lassen og bassist Christian Meaas Svendsen utgjør duoen Duplex.
For å varme opp til deres 3 utgivelse, slipper Duplex singelen “You Are Enough” 28. oktober.
Med “You Are Enough” utvider Duplex sitt musikalske univers ved å hente inspirasjon fra popmusikkens vokale helter. Det blandes sømløst med improvisasjon og vitner om at veien mellom det innbydende og utfordrende kanskje ikke er så stor?

Gutta har gått til det skritt å skrive tekstene og synge selv, og utdyper:
“Vi gjorde et par sessions med noen mer eller mindre kjente vokalister, men da full klaff ikke var et faktum, måtte vi gjøre det sjæl. Vi liker utfordringer!”
“For oss er det ikke så viktig å være tro mot besetningen bass og sax. Duplex er summen av Harald og Christian, helt uavhengig av instrumenter og sjanger”

DUPLEX
Harald og Christian er kanskje beviset på at motsetninger tiltrekker hverandre. Deres 4 år lange musikalske ekteskap har sålangt resultert i to hjertebarn: CDen «Duolia» og vinylen «Sketches of…», utgitt i 2013 – året etter de gikk helt til topps i JazzIntro2012.
Som noen av de mest produktive og målrettede unge norske musikerne idag har de også vært med å løfte band som Mopti, Pixel og Large Unit til suksess.

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Storbandprisen 2017 tildelt Marius Stenberg

Leder av Prime Time Orchestra og mangeårig lokal ildsjel i Bærum, Marius Stenberg, ble lørdag 14. oktober hedret med Norsk jazzforums Storbandpris 2017. Marius Stenberg har i en årrekke vært en sterk bidragsyter til å fremme storbandmusikken lokalt, og har gjort en formidabel innstas for å gi plass og løfte fram unge talenter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev