12. september 2014

Ytre Suløens Jass-ensemble & Tricia Boutté
Some Changes

Om utgivelsen

Ytre Suløens Jass-ensemble og Tricia Boutté slapp i september 2014 cd-en Some Changes. Dette er bandets 23. utgivelse i løpet av 41 år, og dette er starten for tredje generasjon med Suløenmusikere.

Navnet på platen viser til tittelsporet There’ll Be Some Changes Made. Tittelsporet gjenspeiler endringene Ytre Suløens Jass-Ensemble har hatt de siste årene, bestående av et generasjonsskifte hvor nye bandmedlemmer har hatt sitt inntog. Den nye generasjonen av Suløenmusikere er opptatt av å bevare det sagnomsuste «Suløen-soundet», samtidig som de ønsker å fargelegge bandets sound med sine egne stemmer.

Some Changes består av tradisjonelle New Orleans-inspirerte låter, der i blant låten There Must Be A Way som er dedikert til bandets tidligere trommeslager Ottar Anderson, og til Grand marshall Lionel Batiste. Lytteren vil bli tatt med på en reise gjennom sørstatene, alt fra den varme og svette nattklubben til den livlige gateparaden. Dette albumet kan være en spennende start på forlengelsen av et lite stykke norsk jazzhistorie.

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Graver musikalsk gruve i Kongsbergs historie

I sjarmerende omgivelser i Høens Garasje skal kunstnerduoen Håvard Aufles og Fredrik Høyer hylle lokal identitet og kjærlighet til by og bygd. Bestillingsverket er laget i anledning Kongsberg Jazzfestivals 60-årsmarkering og byens 400-årsjubileum.

Nyhet

Jaap Blonk på nygammel grunn i Molde

I år finner Moldejazz tilbake til gamle spillesteder, og multikunstner Jaap Blonk skal opptre på to av disse, ved steinhytta på Hjertøya og kunstsenteret på Plassen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev