1. februar 2018

Shakai
Skittles

Om utgivelsen

Shakai kommer fra japansk og betyr «offentlighet» eller «samfunn.»
Shakais musikk er leken, fylt med humor, utfordrende og noen ganger veldig seriøs. Med utallige referanser, ulike og sterke meninger er bandets musikalske uttrykk i konstant utvikling. Musikken er variert og nærmest schizofren, som en pose med Skittles. Blandede drops. Noe for enhver smak.

Våren 2016 var Shakai ett av fire band som fikk være med på turnéen «Framtida i Norsk Jazz», en turné organisert og finansiert av midtnorsk, østnorsk og vestnorsk jazzsenter. Samme år spilte kvintetten på tidenes første gjennomføring av suksessen Vill Vill Vest og gikk kort tid etter i Duper Studio med den anerkjente produsenten Jørgen Træen og spilte inn sin debutplate, Skittles.

Komposisjoner: Shakai
Opptak og miks: av Jørgen Træen i Duper Studio
Produsent: Jørgen Træen
Master: Iver Sandøy

Format: LP, CD og digitalt

Musikere

Eline Rafteseth - Kontrabass
Sondre Berg Abarhamsen - Gitar
Gabriela Garrubo - Vokal
Tancred Heyerdahl Husø - Trompet
Martin Wright Thorsen - Trommer

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

David Fricke har hatt litt av en helg

Et nytt Jazznytt er ute! Cover-story Kim Myhr har laget spilleliste med inspirasjonene sine, Bent Sæther har gitt TO blindebukkintervjuer og spilt en fantastisk konsert, ny info om den danskeste jazzlåten har kommet til overflaten, Rolling Stone-redaktør David Fricke var på alle konsertene, det var vi også og snart er det allEars. Now’s the time!

Meld deg på vårt nyhetsbrev