13. august 2021

Trondheim Jazz Orchestra & Ole Morten Vågan
Plastic Wave

Om utgivelsen

«Plastic Wave» er oppfølgeren til det bejublede albumet «Happy Endlings»(2018) bestående av Ole Morten Vågans episke dommedagsmusikk utført av et av landets mest uforutsigbare og kreative orkester, Trondheim Jazz Orchestra. På albumet «Happy Endlings» blir man i 72 minutter holdt på kanten av stolen i et heidundrandes tempo fullt av høydepunkter, innovasjon, sjokk og overraskelser. Oppfølgeren er intet mindre enn 12 minutter lenger og tar «endetidsmusikken» inn i neste fase: en slags musikalsk utforsking av det neste evolusjonistiske steget, der påvirkning på eget habitat gir en ny virkelighet

Musikere

Sofia Jernberg - Vokal
Ola Kvernberg - Fiolin
Eivind Lønning - Trompet
Signe Emmeluth - Alt-saksofon
Kjetil Møster - Tenor-saksofon, klarinett
Espen Reinertsen - Tenor-saksofon, bassklarinett
Eirik Hegdal - Baryton/C-melody/Sax/Clarinet
Marianne Baudouin Lie - Cello
Oscar Grønberg - Piano
Ståle Storløkken - Hammondorgel, synth
Gard Nilssen - Trommer
Håkon M. Johansen - Trommer
Ole Morten Vågan - Bass

Lenker

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Kulturtantas revansje

James Wood er en av verdens fremste litteraturkritikere og snakker om seriøse observeringer, trommeslagere og sitt forhold til Oslo, Ragnhild Brochmann tar kulturtanta i forsvar og vi tar en kort prat med Mette Henriette.

Nyheter

Nytt sommerjazztilbud for unge

Nyvinningen Jazzkurs 2023 blir tettpakket med samspill og musikk nærmest døgnet rundt, når jazzpedagogene Shannon Mowday, Gunnar Halle og Steffen Granly inviterer unge musikanter fra hele landet til fem dagers intens jazzcamp på Østlandet i juni. Påmelding er åpnet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev