13. august 2021

Trondheim Jazz Orchestra & Ole Morten Vågan
Plastic Wave

Om utgivelsen

«Plastic Wave» er oppfølgeren til det bejublede albumet «Happy Endlings»(2018) bestående av Ole Morten Vågans episke dommedagsmusikk utført av et av landets mest uforutsigbare og kreative orkester, Trondheim Jazz Orchestra. På albumet «Happy Endlings» blir man i 72 minutter holdt på kanten av stolen i et heidundrandes tempo fullt av høydepunkter, innovasjon, sjokk og overraskelser. Oppfølgeren er intet mindre enn 12 minutter lenger og tar «endetidsmusikken» inn i neste fase: en slags musikalsk utforsking av det neste evolusjonistiske steget, der påvirkning på eget habitat gir en ny virkelighet

Musikere

Sofia Jernberg - Vokal
Ola Kvernberg - Fiolin
Eivind Lønning - Trompet
Signe Emmeluth - Alt-saksofon
Kjetil Møster - Tenor-saksofon, klarinett
Espen Reinertsen - Tenor-saksofon, bassklarinett
Eirik Hegdal - Baryton/C-melody/Sax/Clarinet
Marianne Baudouin Lie - Cello
Oscar Grønberg - Piano
Ståle Storløkken - Hammondorgel, synth
Gard Nilssen - Trommer
Håkon M. Johansen - Trommer
Ole Morten Vågan - Bass

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Buddy-prisen til Eivind Aarset

Gitarist Eivind Aarset er tildelt Buddy-prisen, norsk jazz’ høyeste utmerkelse, for 2021. En betydelig skikkelse i norsk jazzliv, og en musiker som i høy grad har bidratt til at jazzen som kunstform har utviklet seg i sin egen samtid, uttaler Norsk jazzforum i sin begrunnelse for tildelingen. – En stor ære å få Buddy-prisen, sier Aarset.

Nyhet

Stringswing-helg på Cosmopolite

Djangofestivalen på Cosmopolite i Oslo starter torsdag 20. januar og holder på gjennom helgen. Hot Club De Norvegè + Majken Christiansen, Mike Reinhardt Trio og Olli Soikkeli Trio feat. Marian Petrescu er blant band på programmet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev