15. mars 2018

Schlippenbach/Narvesen Duo
Interweaving

Om utgivelsen

Den legendariske tyske friformpianisten Alexander von Schlippenbach (f.1938) er en av initiativtakerne og innovatørene til progressiv jazzmusikk i Europa, og har vært retningsgivende på improvisasjonsscenen siden 60-tallet. Slagverker Dag Magnus Narvesen (f.1983) har markert seg både som improvisator og komponist og har knyttet sterke bånd med den europeiske improvisasjonsscenen de siste årene. Duoen spiller musikk med intrikate sykluser og fraser som fletter seg sammen på en unik måte. Det er friimprovisasjon med høy kompositorisk kompetanse på både mikro- og makronivå.

Interweaving er debutplata til Schlippenbach/Narvesen Duo, et musikalsk samarbeid som skriver seg fra 2014. Plata er eksklusivt tilgjengelig på vinyl i et begrenset opplag og ble utgitt på det polske plateselskapet Nottwo Records.

Musikere

Alexander von Schlippenbach - piano
Dag Magnus Narvesen - trommer

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Kicke, sage, lime banke: Lyder av jul overalt

I denne ukas Now’s The Time: Torstein Ellingsen fra Magnolia Jazzband og Siril Malmedal Hauge forteller om julekonserter, Frida Ånnevik oversetter Joni Mitchell, McCoy Tyner fyller 80 år, Nancy Wilson minnes av bloggen og Roy Hargrove feires av Lyder Øverås Røed. Samt mye, mye mer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev