15. mars 2018

Schlippenbach/Narvesen Duo
Interweaving

Om utgivelsen

Den legendariske tyske friformpianisten Alexander von Schlippenbach (f.1938) er en av initiativtakerne og innovatørene til progressiv jazzmusikk i Europa, og har vært retningsgivende på improvisasjonsscenen siden 60-tallet. Slagverker Dag Magnus Narvesen (f.1983) har markert seg både som improvisator og komponist og har knyttet sterke bånd med den europeiske improvisasjonsscenen de siste årene. Duoen spiller musikk med intrikate sykluser og fraser som fletter seg sammen på en unik måte. Det er friimprovisasjon med høy kompositorisk kompetanse på både mikro- og makronivå.

Interweaving er debutplata til Schlippenbach/Narvesen Duo, et musikalsk samarbeid som skriver seg fra 2014. Plata er eksklusivt tilgjengelig på vinyl i et begrenset opplag og ble utgitt på det polske plateselskapet Nottwo Records.

Musikere

Alexander von Schlippenbach - piano
Dag Magnus Narvesen - trommer

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Norway at jazzahead! 2019

To hundre nordmenn er på plass i Bremen, inkludert 117 musikere, når Norge er partnerland på den internasjonale bransjefestivalen jazzahead! i Tyskland. Torsdag 25. april braker det løs med åpning av messen og showcasekvelden Norwegian Night.

Meld deg på vårt nyhetsbrev