Torsdag 20. jan 2022 kl. 20:30

Why Kai

Inderøy jazzforum / Inderøy Kulturhus
Inderøy

Why Kai sentrerer seg rundt komposisjonene til pianist og elektronisk musiker Kai von der Lippe. Med bakgrunn og utdannelse i akustisk jazz/improvisert musikk og elektronisk klubbmusikk, har han i dette prosjektet kombinert de to musikalske verdenene.

I stedet for å lage standard klubbmusikk med repetitive elementer som akkompagnement til improviserte soloer, slik en blanding mellom klubbmusikk og jazz ofte er, utformer han komponerte og utviklende låter hvor lyder fra jazz/impro-scenen blandes med dansbare rytmer og tung bass.

Sammen med Jo David Lysne, Daniela Reyes og Elias Tafjord har Kai utformet en konsert i form av en multimedia-reise, hvor retro filmer, animasjoner og midi-styrte roboter integreres i helhetsopplevelsen.
Preparert piano, trekkspill, akustisk gitar og feltopptak blandes sammen med synther og programmerte trommer, og skaper en kontrast mellom det statiske elektroniske og det levende akustiske. Why Kai sin debut EP; Deep Fishing ble sluppet på Jazzland Recordings august 2021.

Why Kai er:
Kai von der Lippe – tangenter
Jo David Lysne – gitar
Daniela Reyes – trekkspill
Elias Tafjord – trommer

Vi har tillatelse til å ta inn 50 publikummere, og det er faste plasser i Inderøy kulturhus.
Vennligst bruk munnbind mens du finner plassen din.

Billettsalg i døra:
Ordinær billett: kr. 200,-
Medlem: kr. 100,-
Jazzpass: Gratis inngang
Elev ved videregående skole: gratis inngang på Akset/Inderøy kulturhus.

Pris:
kr. 200,- ordinær billett
Medlem kr. 100,-. Jazzpass Gratis. Elev ved videregående skole Gratis inngang.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev