Torsdag 14. des 2023 kl. 19:30

Vebjørn Mamen: Swingin’ Christmas

Asker Jazzklubb / Lancelot
Asker

Vebjørn Mamen fra Asker er vokalist med utdanning fra Jazzlinja ved NTNU i Trondheim, og mest kjent som vokalist i bandet Swing’it som har etablert seg som en av Norges og Europas mest suksessfulle tradjazz-band.

Petter Dalane er født i Bergen og er pianist i prosjekter som Cosmic Swing Orchestra, Get Your Goat og Petter Dalane Trio, og hans nyeste band Petter Dalane kvintett. Han er utdannet med en mastergrad ved Jazzlinja ved NTNU Trondheim, og initiativtaker av Petter Jazzjam som er en viktig del av Trondheims jazzmiljø.

Eskild Okkenhaug på bass er bosatt i Oslo, og utdannet ved Jazzlinja NTNU i Trondheim. Han er bassist i jazztrioen We Take Requests som bl. a. har spilt konserter på Olavshallen med gjesteartister som gitaristen Ulf Wakenius og amerikanske trompetisten/vokalisten Benny Benack III, og også bandleder i egne prosjekter som Eskild Okkenhaug Sekstett.

Frederik Villmow er født i Køln, Tyskland, og utdannet med en mastergrad fra Jazzlinja i Trondheim. Han har turnert internasjonalt og spilt konserter i bl.a. Skandinavia, Tyskland, Nederland, England, Irland, Island, Finland, Esland, Kuwait, og De forente arabiske emirater. I tillegg samarbeider han regelmessig med noen av landets fremste jazzmusikere som bl. a. Vigleik Storaas, Cecilie Grundt, Bjørn Vidar Solli, og John Pål Inderberg.

Til denne konserten presenterer bandet et program bestående av Julelåter i jazzdrakt. Hjertelig velkommen til Vebjørn Mamen’s Swingin’ Christmas på Asker jazzklubb.

Vebjørn Mamen – vokal Petter Dalane – piano
Eskild Okkenhaug – bass Frederik Villmow – trommer

Billettsalg ved inngangen 200/150

Pris:
Medlem 150. Ordinær 200.

Billettsalg ved inngangen

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev