Søndag 18. jun 2023 kl. 15:00

Ung vokal m/ Hilja Løvvik + Ungdommens improorkester + Oslo Oriental Ung

Østnorsk jazzsenter / Victoria, Nasjonal jazzscene
Oslo

Ungdommens improorkester startet opp høsten 2021 og er et gehørbasert ensemble for musikere i alderen 14-20. Under ledelse av fløytist og komponist Henriette Eilertsen tar ungdommene i bruk ulike tilnærminger til improvisasjon og spiller en god blanding av låter de har lært på øret mikset med en klype reine improvisasjoner. Dette blir både groovy og meditativt!

Ung vokal samler noen av våre mest lovende, unge sangere fra østlandsområdet i alderen 15-20 år. Dette er et gehørbasert vokalensemble med fokus på rytmisk samsang og utforsking av vokalimprovisasjon. Ensemble ledes av vokalist og komponist Karoline Wallace og repertoaret består av en blanding av nyskrevne arrangement og duggfrisk improvisasjon. På denne konserten skal Ung vokal framføre musikk av artist Hilja Løvvik.

Oslo Oriental Ung er et sammensatt orkester med musikere fra Oslo Orientalske Orkester og ungdommer som har deltatt på sommerkurs i arabisk musikk og improvisasjon basert på maqam-systemet. Orkesteret ble startet opp i 2022 under ledelse av Saleh Mahfoud, med mål om å tilby musikkopplæring i musikktradisjoner fra Midtøsten her i Oslo.

Ungdommens improorkester og Ung vokal er en del av Østnorsk jazzsenters satsning på rekruttering og unge talenter. Konserten er et samarbeid mellom Østnorsk jazzsenter, Oslo Oriental Orchestra og Samspill International Music Network.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev