Onsdag 13. des 2023 kl. 20:00

Uhørt! Kaarma + Atari

Nasjonal jazzscene / Nasjonal jazzscene
Oslo

Uhørt! er Victorias konsertserie for unge jazztalenter. Her er det alltid frisk musikk, bra publikum og gratis inngang! Dørene åpner kl. 19.00 og konsertstart 20.00.

Kaarma er en kvartett fra jazzmiljøet på Norges Musikkhøgskole. Bandet befinner seg i brytningspunktet mellom jazz og rock, og leverer både originalmateriale og ukjente «standarder» i en ny og særegen drakt. Her skapes soniske landskaper av passiv-aggressive grooves, med en visjon om å kombinere lyriske og minimalistiske komposisjoner med energisk improvisasjon. Inspirert av grupper som Skydive Trio, Amagala Temple og Mats Eilertsen Quartet, leverer Kaarma en frisk konsertopplevelse!

Oskar Lindeberget – saksofon, Markus Kaardal – gitar, Torjus Klykken – bass, Tobias Rønnevig – trommer

Bergensbandet Atari er et forfriskende pust, med pulserende neo-soul ispedd jazz, pop og indie. Her finner du svære, pompøse refreng til aggressive hooks og hissige tekstspyttinger, men samtidig alltid groovy og lekent. Erykah Badu, D’Angelo og Pom Poko er blant inspirasjonskildene. Bandet springer ut ifra Griegakademiet og har i løpet av kort tid etablert seg som et gnistrende godt liveband. Bands of Tomorrow har beskrevet bandet som “ambisiøs, forførende og funky”. Etter å ha ligget i en post-pandemisk dvaletilstand, er Atari klare i høst med albumslipp og turné.

Andrea Ådland – vokal, Jonas Særsten – tangenter, Simen Walle – gitar, Øystein Høynes – bass, Sigurd Steinkopf – trommer

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev