Lørdag 18. jan 2020 kl. 17:00

UFLAKKS – BERNHOFT AKUSTISK

UFLAKKS/Stavanger Jazzforum / SPOR 5
Stavanger

UFLAKKS og Stavanger Jazzforum presenterer: Bernhoft Solo akustisk. Rusfritt arrangement. Aldersgrense 12-17. Vi kjører omvendt vergeordning. Er du over 18 kan du ta med en verge under 18 på konserten, og billett for O-18: 350,- Mer enn ti år etter starten av sin solokarriere, som har inkludert fire studioalbum (to av dem listetoppende), to EP’er, Årets Spellemann pris, en US Grammy-nominasjon, utsolgte klubb- og arenakonserter, samt TV-opptredender i USA hos bl.a. Ellen DeGeneres og Conan O’Brien, er det på tide å endre på et par ting for Jarle Bernhoft.

Det blir konserter, men disse konsertene blir ikke som han har gjort det før. Nå blir det fullstendig nakent. Ikke noe band. Ingen loop stasjon. Ingen mikrofon eller store PA-anlegg. Kun Bernhoft selv med akustisk gitar, med låter fra hele karrieren hans (samt noen splitter nye), i en konsertsetting.

Inspirasjonen bak denne helakustiske solosettingen forklares best av Bernhoft selv:
«Jeg blir ekstremt nervøs av å synge uten mikrofon foran kjeften. Nettopp derfor skal jeg gjøre mer av det.
De gangene jeg har fått aller størst kick av musikk, er når de som spiller går vekk fra mikrofoner og forsterkere og bruker rommet de er i. Det kan være singer-songwriters, klassiske utøvere, jazz- eller bluegrass-folk; fraværet av forsterkning gjør nærværet av artistene utrolig sterkt. Det krever enormt med hjerte på skjorta, mot og ferdigheter å holde på publikummet en hel konsert uten å plugge i gitaren og spille høyt, men jeg er enormt sugen på å klare det.»

Vi gleder oss voldsomt til denne eksklusive konserten med Bernhoft på Spor 5!

www.bernhoft.org

Pris:
Under 18 200. UFLAKKS medlem 150. Over 18 m/verge 350.

Merk, konserten er beregnet for U18, dvs. dette er en alkoholfri konsert. Det er mulig å ha med verge som er over 18 år.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev