Søndag 31. okt 2021 kl. 20:00

Trondheim Jazzforum – Gjenåpningskveld + jam!

Trondheim jazzforum / Dokkhuset
Trondheim

Søndag 31. oktober inviterer Trondheim Jazzforum til ekstraordinær dobbelkonsert på Dokkhuset, som en del av Endelig folkeliv og leven! Det blir to band med tilknytning til den bejublede jazzlinja i byen. Etterpå blir det jam!

Jonas Ehnroth Trio
Jonas Ehnroth och hans trio utforskar gränslandet mellan obehindrad improvisation och komponerat material. Musiken växlar fritt från tankfulla ljudlandskap, noga detaljstudier och förlösande fuzzgitarr. Allt i en musikalisk samexistens där platsen ges åt tre personligheter att extrapolera och färga musiken med till och med de minsta nyanser.
Jonas Ehnroth – Gitarr
David Andersson – Bas
Wilhelm Westerman – Trummor

MONSTERA
MONSTERA er et nytt band på den unge norske jazzscenen som på finurlig vis opererer i fusjonen mellom dansbare klubb-rytmer, eksplosive improvisasjoner, rare melodier og drømmende lydlandskap. Musikken er skrevet av trompetist og komponist Ola Lømo Ellingsen og bandet består av et knippe spennende musikere fra miljøet på Jazzlinja ved NTNU. Med en felles dragning mot en eksperimentell miks av beat-orientert musikk, elektronikk, improvisasjon og andre elementer fra jazzhistorien, tar de deg med inn i en verden der det elektroniske møter det akustiske, og det abstrakte møter det forutsigbare!
Amalie Dahl – altsaxofon, barytonsaxofon
Ola Lømo Ellingsen – trompet, synth, elektronikk
Jørgen Bjelkerud – trombone, elektronikk
Amund Stenøien – vibrafon
Gard Kronborg – bass
Steinar Heide Bø – trommer

Kl. 20.00 Jonas Ehnroth trio
Kl. 21.00 MONSTERA
Kl. 22.00 Jam!

Priser:
Medlem: 50,-
Ordinær: 100,-

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev