Mandag 18. jul 2022 kl. 20:00

Trevor Watts, John Edwards & Tollef Østvang + DJ Andreas Røysum

Kafé Hærverk / Kafé Hærverk
Oslo

Da Motvind Kulturlag spurte den velkjente norske jazztrommeslageren Tollef Østvang (kjent fra band som All Included, Universal Indians, Friends & Neighbors og for samarbeid med Mars Williams, Ben LaMar Gay og Jaimie Branch) om han kunne tenke seg å sette sammen et nytt band til Motvind i Middelalderskogen, slo han virkelig på stortromma. Det er rett og slett for bra til at bandet ikke kan svinge innom Kafé Hærverk når de først er i landet!
Trevor Watts (født 1939) er en av de viktigste britiske jazzmusikerne gjennom tidene, og har siden debutplata med Spontaneous Music Ensemble I 1966 deltatt på over hundre plateinnspillinger og turnert verden over med Steve Lacy, Bobby Bradford, egne band som Amalgam og Moire Music og siden 90-tallet med den eminente bassisten John Edwards.
Edwards er en av verdens mest ettertraktede bassister, og kan ofte høres med legender som Roscoe Mitchell, Wadada Leo Smith, Charles Gayle og Mulatu Astatke.
Watts har sjeldent besøkt Norge, og det er en stor begivenhet å skulle få høre han i godt selskap av John Edwards og Tollef Østvang.
————————–
Andreas Røysum spiller for en gangs skyld ikke klarinett, men akter å øse av sin platesamlings musikalske overskudd før og etter konserten.

Dørene åpner kl 20
Konsert kl 21

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev