Fredag 06. sep 2019 kl. 20:00

Touché Monet – String Swing på Antikvariatet

Antikvariatet / Antikvariatet
Trondheim

Den godt etablerte jazzgruppen, som tidligere het Touché, oppgraderte i 2017 navnet sitt til «Touché Monet». Dette for å gjøre kvartetten lettere tilgjengelig på elektroniske plattformer og for å markedsføre den musikalske utviklingen som har foregått i bandet den siste tiden. Touché Monet er en av de ledende gruppene for stringswing og sigøyner-jazz i landet.

De har spilt over 150 konserter på jazzklubber og kulturhus siden oppstarten i 2010, og blant dem er flere utgaver av Djangofestivalen i Oslo og Robert Normann-festivalen i Sarpsborg. I Touché Monet spiller Bård Helgerud gitar, Johan Tobias Bergstrøm gitar og Fredrik Solberg bass. I tillegg har de med seg den amerikanske fiolinisten Meade Richter, som har røtter i sjangeren bluegrass, og har vunnet store konkurranser og utmerkelser innen sjangeren. Blant annet fikk han i 2012 tittlen Master Fiddler fra staten North Carolina i USA.

Ved konserten i Trondheim har Touché Monet med seg deres nyeste utgivelse, «Mosaic». Det er flere egne kompisjoner på utgivelsen, med inspirasjon fra stringswing, Django Reinhardt, bluegrass, latin-amerikansk og spansk musikk.

Spotify: open.spotify.com/artist/7t2kG5I2Yf2PToqyqjlmpA
Facebook: www.facebook.com/touchemonet

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev