Torsdag 04. apr 2024 kl. 20:30

Susanna synger Gunvor Hofmo med Harald Lassen

Inderøy jazzforum / Inderøy Kulturhus
Inderøy

I over tjue år har Susanna spilt konserter i inn- og utland, og så langt har det blitt sytten albumutgivelser. Et av prosjektene er “Jeg vil hjem til menneskene” med tonesatte dikt av Gunvor Hofmo. I anledning Hofmos 100-årsjubileum i 2021 utga Susanna demoene til albumet som kom for ti år siden, og nå i høst kommer hun til Victoria. Susanna framfører sangene laget av Gunvor Hofmos dikt, solo med piano og vokal, og i duo med saksofonist Harald Lassen.
Saksofonist og multiintstrumentalist Harald Lassen fargerike tilstedeværelse i norsk jazz++ det siste tiåret har ikke gått ubemerket hen. «Jazz med en annen form og farge. Musikk som bare kan komme fra et fritt og åpent sinn», skrev internasjonal presse da det Spellemannsnominerte albumet «Human Samling» kom ut i 2020. Han er for tiden aktuell med sitt personlige og svært kritikerroste fjerde-album «Balans».
Susanna trenger knapt introduksjon. Hun er kvinnen bak Susanna and the Magical Orchestra, og enten hun velger å opptre som Susanna eller Susanna Wallumrød, har hun siden debuten i 2004 gitt ut musikk som har begeistret så vel kritikere som publikum. Personlige tolkninger av Joy Division, AC/DC, Dolly Parton og Henry Purcell, i tillegg til egne sterke originalsanger, samarbeid med Bonnie Prince Billy, Jenny Hval, Ensemble neoN og Carte Blanche, har gitt henne et bredt publikum, men også tre Spellemannpriser, Edvard-prisen og Radka Toneff Minnepris.

Susanna Wallumrød – vokal, piano,
Harald Lassen – saksofon
Foto: Anne Valeur / Marius Ringen

Normal billett: kr. 200,-
Medlem: kr. 100,-
Studentbevis Inderøy vgs kr. 50,-
Jazzpass: gratis inngang

Pris:
200,-
Medlem 100,-. Elev videregående skole 50,-. Jazzpass Fri inngang.

Billetter selges i døra

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev