Onsdag 01. apr 2020 kl. 20:00

Strømmekonsert med Oscar Utterström og Lorenzo Nardocci

Rådhusteatret i Ski / Rådhusteatret
Ski

Onsdag 1. april kl 20 blir det direktesendt konsert fra Ski med jazzmusikerne Oscar Utterström på trombone og Lorenzo Nardocci på piano. Duoen fremfører egne komposisjoner inspirert av nordisk jazz med en blanding av den melodiske tradisjonen fra Italia.

Italienske Lorenzo Nardocci har bodd i Norge siden 1999 og er aktiv innen mange områder av musikkverden. Han er veletablert som jazzpianist, og er også aktiv som organist og musikklærer.

Oscar Utterström, opprinnelig fra Enköping, Sverige, flyttet til USA 1999 og har siden vært aktiv som frilanstrombonist hovedsakelig i Nashville, Tennessee, men også de siste årene i Oslo-området.

Rådhusteatret måtte avlyse vårprogrammet som følge av koronasituasjonen. Teatret vedtok i den forbindelse å åpne scenen for lokale artister.
– Vi er veldig takknemlige at Rådhusteatret, med Odd Inge Rand i spissen, har tatt initiativ til dette, forteller Oscar Utterström. – Å få spille sammen med Lorenzo er alltid en stor glede, men det føles ennå viktigere å få nå ut med vår musikk under disse vanskelige tidene.

Konserten er gratis og fremføres uten publikum i salen. Følg konserten på Rådhusteatrets Facebook side: http://www.facebook.com/Raadhusteatret/

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev