Lørdag 24. mai 2014 kl. 14:00

Storbandcafé med Ski Storband feat. Geir Hauger

Ski Storband / Rådhusteateret
Ski

Velkommen til månedens storbandcafé i Rådhusteaterets foajé! Denne gangen har vi med oss Geir Hauger på trompet og flygelhorn som vår cafégjest.

Geir sitter til daglig i trompetrekka i Ski Storband, men på denne storbandcaféen får han vist hvilken eminent solist han er. Han har bakgrunn fra Radiostorbandet, som leder av egne band, og som studiomusiker. Det har også blitt 15 år under Egil Monn-Iversens taktstokk på teater- og revyoppsetninger.

En glimrende komponist og arrangør er han også – hans musikk er vidtfavnende. Han behersker et flerfoldig antall stilarter, med tyngdepunkt innen jazz og seriøs samtidsmusikk.

Høsten 2009 ga Geir ut den kritikerroste platen Turning Circles, og samme år medvirket han på Ski Storbands CD Ski Loves You … Madly!

På konserten vil vi få høre Geir Hauger og Ski Storband presentere et bredt spekter storbandmusikk, plukket fra forskjellige tiår i perioden 70-tallet og frem til nå, samt nykomponert musikk for storband fra Geir Haugers penn.

Ski Storbands storbandcaféer er en konsertarena hvor vi er litt løsere i snippen, og hvor vi vil få anledning til å presentere musikk som bandet jobber med «akkurat nå». Ski Storband samarbeider med Rådhusteateret i Ski, og storbandcaféens konserter vil hver gang finne sted i Rådhusteaterets foajé.

Bandet ledes av bandets faste musikalske leder – Biørn Barlo.

Storbandcaféen åpner dørene kl. 13:00. Konserten starter kl. 14:00
Billetten til kr 100 kjøper du i døra.

 

Sted: Rådhusteateret i Ski, Foajeen

Pris:

Kr 100,-. Billett kjøpes i døren.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev