Lørdag 18. apr 2015 kl. 14:00

Storbandcafé med Shannon Mowday og Ski Storband

Ski Storband / Rådhusteateret
Ski

Velkommen til årets første storbandcafé! Vi inviterer til sør-afrikanske rytmer og norsk storbandmusikk sammen med den sør-afrikanske multi-instrumentalisten Shannon Mowday!

Årets første cafégjest, Shannon Mowday, fra Sør-Afrika, bosatt på Vollen i Asker, er en meget spennende musiker og komponist. Hun skriver egne komposisjoner, og henter inspirasjon fra sitt hjemland og den rike sør-afrikanske kulturen, samt impulser fra norsk folkemusikk og fra verden for øvrig. Shannon er multi-instrumentalist på treblås og piano, og er en erfaren jazzmusiker.

Til denne caféen får vi, i tillegg til Shannons egne komposisjoner, høre noen av de mest kjente låtene fra Griegs Peer Gynt, i arrangementer av Duke Ellington og Billy Strayhorn. Velkommen til en musikalsk rikholdig storbandcafé.

Ski Storbands storbandcaféer er en konsertarena hvor vi er litt løsere i snippen, og hvor vi vil få anledning til å presentere musikk som bandet jobber med «akkurat nå». Ski Storband samarbeider med Rådhusteatret i Ski, og storbandcaféens konserter vil hver gang finne sted i Rådhusteatrets foajé.

Bandet ledes av bandets faste musikalske leder – Biørn Barlo.

Pris:

Kr. 100,- - billett kjøpes i døren

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev