Lørdag 02. mar 2024 kl. 14:30

Steinar Raknes & Unni Wilhelmsen

Sildajazzens venner / Høvleriet
Haugesund

Steinar & Unni trenger neppe noen nærmere presentasjon. Alltid fulle hus og høy stemning!
Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen er artister med sterkt særpreg, og kontrasten mellom de to gjør at de utfyller hverandre på en helt spesiell måte. Stemmene deres passer fantastisk sammen, og de har utviklet et intuitivt og lekende samspill.

Innrammet av Raknes ́ akustisk/elektrisk kontrabass-sound blir konsertene vakre, unike, morsomme og spennende. Unikt i seg selv er at kontrabass er det eneste instrumentet på scenen. Men Raknes spiller instrumentet som et orkester i seg selv. Han har en spillestil der han bruker fingerspill-teknikker som gjør at instrumentet fungerer både som en gitar og en bass. I tillegg tar han i bruk elektriske gitareffekter og looping av både bass og stemmer. Dette er en konsert som varierer mellom det nære, intime og akustiske, – til store lydbilder med fullt rocke-trøkk. Repertoaret er hovedsakelig låter skrevet av Raknes, fra hans fire utgivelser i STILLHOUSE-serien,
I tillegg presenterer de fengende og særegne coverversjoner av artister som Bruce Springsteen, Bob Dylan og Depeche Mode.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev