Lørdag 30. mai 2020 kl. 18:00

sPacemonKey med Arild Andersen – mini Nesodden jazzfestival

Nesodden jazzklubb / Hellviktangen kunstcafé
Nesodden

Stort navn for eksklusivt publikum:
Kun 50 billetter!

sPacemonKey – ingen ringere enn Nesodden/Kongsbergs egen tangentrollmann Morten Qvenild og trommeslager/bandleder Gard Nilssen, fjorårets Artist in Residence ved Moldejazz – og som spesiell gjest for denne ene anledningen har de med seg norsk jazz’ Grand Old Man og uoppslitelig kraftsenter, bassist Arild Andersen.

De fleste norske og europeiske jazzfestivaler ville ha strukket seg langt for å få sPacemonKey + Arild Andersen på plakaten, også i normale tider. Andersen, med fartstid fra 60-tallet, er en institusjon i ECM-katalogen og i internasjonal jazz; Qvenild har reist land og strand rundt med In The Country, a-ha og sine egne prosjekter, og Gard Nilssen har gjort det samme med bl.a. Gard Nilssen Acoustic Unity, Gard Nilssen’s Supersonic Orchestra og Cortex. Når disse tre grenseløse musikkhodene begynner å summe sammen, snakker vi om en elektro-akustisk begivenhet av rang.

Hellviktangen er åpen fra kl.12.00, og har matservering på søriden av bygget og innendørs fram til konsertstart kl.18. Vi åpner for publikum foran scenen fra kl.17.30, og ser umåtelig fram til dette!

Velkommen!

Arrangementet er støttet av Norsk Kulturråd, Kulturrom og Nesodden kommune

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev