Fredag 28. sep 2018 kl. 21:00

SONDRE FERSTAD ENSEMBLE + LARS SAABYE CHRISTENSEN

Bergen Jazzforum / Vestnorsk Jazzsenter / Sardinen Usf
Bergen

Plateslipp!

SONDRE FERSTAD munnspill LARS SAABYE CHRISTENSEN lyrikk VEGARD LIEN BJERKAN piano MORTEN BERGER STAI bass WILHELM WESTERMAN trommer STEFAN PENJIN fiolin OLIVER LEONHARD BAILEY DYB fiolin BJÖRN GUO bratsj ASTRI HOFFMANN-TOLLAAS cello

Sondre Ferstad Ensemble kombinerer en klassisk strykekvartett og en jazzkvartett, ledet av Sondre Ferstad, en av svært få profesjonelle jazzmunnspillere i Norge og Europa. Denne kvelden får vi oppleve et helt spesielt møte mellom hans ensemble og en av våre største, samtidige forfattere, Lars Saabye Christensen.

Lars Saabye Christensen trenger nok ingen nærmere introduksjon. De kritikerroste romanene Halvbroren og Beatles har ført til stor internasjonal suksess, og gjort ham til en av våre mest folkekjære forfattere. Christensen er også vant til å samarbeide med musikere gjennom Norsk Utflukt, og har de siste årene turnért med «Buicken», med Tom Stalsberg og et stjernelag av norske musikere.

Til dette verket har Christensen skrevet lyrikk basert på Sondre Ferstad Ensemble sitt nye album, «Minimal», som blir gitt ut på AMP Music & Records 28. september. På konserten vil vi få høre denne musikken, med Christensen som en tydelig og integrert del av bandet.

Konserten er bestilt av Poesiscena og har urfremføring 27. september under Høstscena 2018 i Ålesund. Allerede dagen etter får du oppleve dette unike samarbeidsprosjektet på Bergen Jazzforum!

Ordinær: 250,- / Medlem Bergen Jazzforum: 150,- // Dørene åpner 20.00, konsertstart 21.00.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev