Fredag 06. feb 2015 kl. 20:15

Ski Storband med Majken Christiansen og Hildegunn Øiseth på Nordisk Storbandtreff

Foreningen Norden Ski og Oppegård / Kolben Kulturhus
Kolbotn

Fans av Ski Storband, Hildegunn og Majken, elskere av trolsk musikk, dristig musikk, av Grieg, Ellington og Thingnæs , her er det ingen grunn til å sitte hjemme. Kom og hør!

Dere får oppleve norsk musikk med hele landets Hildegunn Øiseth som solist på trompet og bukkehorn og med Majken Christiansen i en helt ny vokalrolle. De tar oss inn i en verden av etnisk musikk og jazz, og trollbinder publikum! Men norsk musikk er også Edvard Grieg arrangert for Duke Ellingtons orkester, fantastiske arrangementer som lenge var forbudt å framføre i Norge. 

Noen av disse får vi høre, og selvsagt også musikk av vår Follo-tilknyttede komponist og arrangør Frode Thingæs.

Ski Storband under ledelse av Biørn Barlo er et meget aktivt band. I 2014 ga de seks konserter bare i Ski og Oppegård, og populariteten øker. Med en fartstid på 38 år har bandet rukket å spille med mange norske og nordiske jazzprofiler, fra Frode Thingnæs til Hildegunn Øiseth, fra Arne Domnerus til Putte Wickman, fra den finske vibrafonisten Severi Pyysalo til en av de fremste eksponentene for ”dansk dynamitt”, Majken Christiansen.  De har gitt konserter både i Danmark, Sverige og Finland, og er med sitt nordiske engasjement en opplagt deltaker i et Foreningen Norden-arrangement. Arrangør:  Foreningen Norden Ski og Oppegård i samarbeid med Kullebunden jazz Konserten støttes av Nordisk kulturfond, Akershus fylkeskommune, Ski Bygg AS, Oppegård 2015 og Foreningen Norden.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev