Fredag 14. mai 2021 kl. 20:00

Siril Malmedal Hauge – nytt album – Slowly, Slowly

Urijazz / Støperiet
Tønsberg

Hun fremfører Joni Mitchells «Both Sides Now» med sjel, hun har det gøy og lekent med Jimi Hendrix’s «Little Wing», og tar det helt ned med Burt Bacharach’s «Say a little Prayer». Samtidig er hun aktiv med pennen selv, og pøser på med egne mesterverk, som Chasing Sunsets fra albumet av samme navn, Uncharted Territory, også fra album av samme navn, All I Can Think Of, med mer. Hvis hun skal beskrives med ett ord, må det være fryktløs. Fryktløs fordi hun fremfører det hun liker, uavhengig av stil og opprinnelse. I Sirils musikalske karriere går rearrangering og komponering slag i slag. Hun viser stor variasjon og beherskelse av stilarter.

Hennes allsidighet og musikalitet har gitt henne “Sølvprisen” fra japanske Jazz Critique Magazine, for beste jazzvokal i 2018, samt en rekke nominasjoner og anerkjennelser i nasjonal og internasjonal presse.

Siril og besetningen fra Uncharted Territory viser fram et spenstig repertoar, og det er ikke utenkelig at vi får høre urfremføringer fra hennes nye skive «Slowly, Slowly». Det er heller ikke utenkelig at diskografien er å få tak i fra stjernen selv, etter kveldens konsert.

Vær velkommen. Dette vil du ikke gå glipp av.

Siril Malmedal Hauge – vokal
Martin Myhre Olsen – saxofoner
Kjetil Andre Mulelid – piano
Torgeir Hovden Standal – gitarer
Martin Morland – kontrabass
Henrik Lødøen – trommer

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev