Fredag 17. aug 2018 kl. 22:30

Serendip: August Kann & Bark

Oslo jazzfestival / Sentralen
Oslo

Serendip er festivalen der studentene ved Norges musikkhøgskole står som både arrangører og utøvere. I år har vi invitert dem til å vise frem NMH-band som de har trua på.

AUGUST KANN: kl. 22:30
Forstanderskapssalen, Sentralen

August Kann er en singer/songwriter fra Norges Musikkhøgskole som synger og spiller gitar. Han har skrevet sanger/tekster som baserer seg på mangfoldige samtaler og historier. Det handler om mennesker med ulik bakgrunn, legning og holdninger. Det handler om vennskap og kjærlighetsbrudd fra ulike perspektiver. Han beskriver også kamper i eget sinn, ofte med en optimistisk vinkling. Han har med seg et band med musikere utdannet ved jazzlinja på Norges musikkhøgskole.

Håkon Aase – Fele
Selma French Bolstad – Fele
Thea Emilie Wang – Vokal
Fredrik Karwowski – Gitar
Martin Morland – Bass
Ivar Myrset Asheim – Trommer

BARK: kl. 23:30
Hvelvet, Sentralen

Bark er en jazzkvartett med base i Oslo. Med hovedtyngde i nordisk-inspirert jazz tøyer kvartetten i strikken med alt fra improviserte strekk, til gjennomkomponerte melodier og arrangementer.

Kvartetten har en ærlig og intim holdning til både musikken og konsertene sine. Denne musikken er ikke bare ment for det trente jazz-øre, men også for den som setter pris på god musikk og en god opplevelse. De fire gutta er samspilte og setter stor pris på hverandre som musikere og personer, noe de utstråler sterkt på konsert. Våren 2018 ble gutta svært godt mottatt på turné i Skandinavia. Og til høsten planlegger de å dra i studio for å lage et verdig produkt av musikken sin på opptak.

Adrian Barstad Andresen – Trompet
Bjørn Helge Gammelsæter – Keys
Erlend Tredal – Bass
Sindre Bakkåker – Trommer

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev