Fredag 29. sep 2023 kl. 20:00

Schemes Quartet

Larvik Jazzklubb /
Larvik

Veslemøy Narvesen er det nye stjerneskuddet på den europeiske trommescenen. Til Larvik har hun tatt med seg en veldig spennende kvartett!
Schemes er et nytt og friskt kvartett-pust på den norske jazzscenen. Musikerne møttes på Jazzlinja i Trondheim høsten 2021, og har siden den gang spilt sammen med et fokus på å forene sine fascinasjoner for ulike musikalske retninger. Bandet karakteriseres av eksplosive og energiske liveopptredener der improvisasjon leder veien for lyriske og moderne komposisjoner. Musikken deres er ukonvensjonell og kontrastfylt; intrikate låter som bindes sammen av åpne strekk og bruk av improvisasjonsteknikker. Inspirasjonen deres er hentet fra jazzscenen i Berlin, New-York og Skandinavia og navn som Keith Jarrett, Petter Eldh, Hanna Paulsberg og Immanuel Wilkins.

Bandets medlemmer har bakgrunn fra andre prosjekter som Kongle Trio, Superspreder, Skaali Kvartett, og Tog.

Schemes:
Brede Sørum – Saxofon
Oliver Skou-Due – Piano
Bendik Løland Lundsvoll – Kontrabass
Veslemøy Narvesen – Trommer

Det siste året har bandet spilt konserter på Copenhagen Jazzfestival, Mandaljazz, Oslo Jazzfestival og Jazzincubator på Dølajazz. Høsten 2023 skal bandet spille inn sin debutplate og legger ut på en lengre turnè der de besøker Larvik Jazzklubb!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev