Lørdag 07. okt 2023 kl. 13:30

Royal Garden Jazzband

New Orleans Workshop Jazzclub / Stortorvets gjæstgiveri
Oslo

Royal Garden Jazzband har gledet drammensere i flere generasjoner, fra skolefester og ball på 50-tallet og frem til i dag. Bandet har også vært en del av norsk jazzliv i mange tiår, spilt på de fleste klubber og festivaler, for eksempel den første Moldefestivalen i 1961, Kongsberg- og Oslo-festivalene. Også utenfor Norge har de vært å høre: Dresden Dixielandfestival tre ganger på 70 til 90-tallet, New Orleans Jazz and Heritage Festival 1977, flere ganger i Sverige og ikke minst turene til England med klubber og konserter i Manchesterområdet.

Bandet spilte inn hele tre LP-plater på 70-tallet og en CD i 1995. Flere av melodiene gjorde det i sin tid ganske bra på Norsktoppen!

Petter Falch – trompet
Finn Arnesen – klarinett
Jan Inge Melsæter – trombone
Arild Berger – piano
Øivind Tangen – bass
Egil Arnesen – trommer

Gjennom en årrekke har New Orleans Workshop arrangert jazzkafé på lørdager i de tradisjonsrike lokalene til Stortorvets Gjæstgiveri. I et av Oslos eldste bygg kan du hver lørdag nyte god mat og drikke, samtidig som du får oppleve levende jazz.

Det er fri entré, men det oppfordres til å gi en slant til “kitty”, det tradisjonelle pengespannet som går rundt mellom bordene, eller donere et beløp via VIPPS til 14013.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev