Fredag 11. sep 2020 kl. 18:00

RÅ! med Yawn og Røv Mølle

Rå!/Norges musikkhøgskole / Norges musikkhøgskole, Lindemansalen
Oslo

RÅ! er endelig tilbake, og det blir volum og intensitet når disse to bandene inntar scenen. RÅ! er konsertserien av og med studenter ved Norges musikkhøgskole. Vi gir deg konserter i ulike sjangre, og viser fram noe av det mest spennende som skjuler seg i skolens kriker og kroker. Her vil du høre alt fra godt etablerte band til det ferskeste rett fra øvingsrommet.

Yawn:
Oskar Johnsen Rydh (trommer)
Torfinn Sommerfeldt Lysne (gitar)
Mike McCormick (supercollider/gitar)
Simen Wie (bass)
Tarjei Kjerland Lienig (synthesizer)

Yawn er en vulkan under isen som har lagt seg over dagens nordiske jazz-scene. Med innflytelser fra band som Meshuggah, Morgan Ågren, Car Bomb og Supersilent har Yawn et kontrastfylt og uforutsigbart lydbilde som henter elementer fra sjangere som jazz, metal, rock, improvisasjon og samtidsmusikk. Blandingen av atmosfæriske lydlandskap, energiske gitar-riff og tunge grooves gjør Yawns sound til noe helt unikt, og på scenen resulterer dette i et hardtslående, kompromissløst uttrykk som lokker lytteren med på en uforglemmelig reise.

Røv mølle:
Cornelius Odergaard Risberg (gitar)
Håkon Huldt-Nystrøm (bass)
Frank Hannasvik (trommer)
Røv Mølle er ein «kraftfôrtrio». Gjennom melodiøse låter med trøkk og ei felles interesse for sau og kraftfôr, speler vi musikk som ein kan drømme seg bort til. Til åkeren, dyra, beitet og kôrnmølla. Kanskje rykker det litt i både jazz- og rockefoten.

VIKTIG: Av smittevernhensyn må publikum hente ut alle billetter på forhånd i TicketCo, også gratisbilletter. Se retningslinjer for smittevern på konsert:
https://nmh.no/kontakt-oss/om-billetter-korona

Foto: Anette Skutevik

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev