Fredag 09. okt 2020 kl. 18:00

RÅ! med Fabeldyr og Ad hoc nr. 1

Rå!/Norges musikkhøgskole / Norges musikkhøgskole, Lindemansalen
Oslo

Det er tid for høstens andre RÅ!, og denne gangen byr vi på en spennende overraskelse; vi presenterer Fabeldyr (med gjester) og Ad hoc nr. 1.

Program

Fabeldyr:
Fabeldyr er en akustisk trio med utspring fra Norges musikkhøgskole, som for anledningen har utvidet besetningen til sekstett. De spiller egenskrevne låter inspirert av artister som Hvalfugl, Gjermund Larsen Trio og visesangarven etter Alf Prøysen. Musikken har også referanser til jazzmusikere som Jan Johansson og Helge Lien. Med vakre melodier og drømmende lydlandskap er det duket for en skjønn og uforglemmelig reise.

Joachim Mørch Meyer (kontrabass)
Margrete Skretting Bergset (vokal)
Matias Christoffersen (piano)

+ gjester:
Herman Wildhagen (gitar)
Levina Storåkern (fele)
Emil Horstad (trekkspill)

RÅ!s Ad hoc:
RÅ!-komiteen har også satt sammen en helt ny gruppe spesielt for anledningen: RÅ!s Ad. Hoc nr. 1. Satt sammen på tvers av musikalske referanser, sjangre og instrumenter, ble denne gjengen sluppet løs for å skape noe spesielt for kveldens RÅ! Med bakgrunn som folkemusikere, klassisk- og jazzorienterte musikere ligger det an til en konsert med et bredt lydlandskap og sammensatte referanser. Vi gleder oss stort til å presentere noe nytt og uhørt denne kvelden!

Mathea Strømmegjerde (trompet)
Sebastian Lindland (slagverk)
Herman Wildhagen (gitar)
Åsmund Waage (vibrafon)
Hanna Skjerdal (bass)
Vera Sonne (sang)

Omtale:
RÅ! er konsertserien av og med studenter ved Norges musikkhøgskole. Vi gir deg konserter i ulike sjangre, og viser fram noe av det mest spennende som skjuler seg i skolens kriker og kroker. Her vil du høre alt fra godt etablerte band til det ferskeste rett fra øvingsrommet.

Retningslinjer for smittevern på konsert:
https://nmh.no/kontakt-oss/om-billetter-korona

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev