Lørdag 29. okt 2016 kl. 19:30

Prime Time Orchestra 35 års jubileum med gode venner

Prime Time Orchestra / Bærum kulturhus
Sandvika

*Bigband fra Count Basie til Latin Dream*

Våre gjester er:
Lill Lindfors
Peter Asplund
Isabella Lundgren
Tiril Heide-Steen
og Tarjei Grimsby trombonist og musikalsk leder

Prime Time Orchestra fra Sandvika inviterer til jubileumskonsert for å feire sitt 35-års jubileum med gode venner og har valgt å trekke frem høydepunkter fra de siste 10 årene av orkesterets musikalske karriere, med høydepunkter fra internasjonale og norske artister innen forskjellige sjangere.

Vi presenterer et variert program med bigband swing fra Count Basie til Brasiliansk samba, med original musikk fra 40 tallet til 60 tallet til nyskrevet swingende storbandjazz og fra musikal.

Konserten vil inkludere en utvidet storbandbesetning med en profesjonell strykekvartett fra KORK,og perkusjonister i tillegg til orkesterets egen faste besetning.

Prime Time Orchestra vil i jubileumsåret 2016 og i hele 2017 fremføre mange konserter i Sandvika, Oslo og andre kulturbyer i Sør-Norge.

Prime Time Orchestra ble startet i 1981 og har utmerker seg som et av Norges beste prosjekt- og konsertorkestre, og har samarbeidet med en lang rekke kjente norske og utenlandske solister.

I bandets egne rekker sitter dyktige amatører sammen med profesjonelle og semiprofesjonelle musikere. Orkesterets faste musikalsk leder de siste årene er Tarjei Grimsby, allsidig trombonist og ansatt i Det Norske Blåseensemble, samt forskjellige prosjekt dirigenter.

Prime Time Orchestra står musikalsk fritt og liker å jobbe innen ulike musikalske stilarter.

De senere års samarbeid med artister som Lill Lindfors og Hector Bingert (Sverige), Peter Asplund, Margareta Bengtson (Sverige), Isabella Lundgren (Sverige) og musikalsk ledere som Mats Hålling (Sverige) salsapianist Sverre Indris Joner, og samtidskomponist og gitarist Jono El Grande, har alle vært flotte musikalske opplevelser.

Prime Time Orchestra er utnevnt til et av Bærums Kommunes Kulturfyrtårn fra 2015. Konserten støttes av Bærum Kommune

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev