Onsdag 28. nov 2018 kl. 20:00

POP POP

Bergen Jazzforum / Vestnorsk Jazzsenter / Sardinen Usf
Bergen

Hyllest til Rickie Lee Jones

EMILIE STORAAS vokal HEINE BUGGE trekkspill UGO SANTANGELO gitar EDVARD MJANGER bass

Det er en sann fryd å høre Emilie Storaas synge. Det låter naturlig, uanstrengt og vakkert. Nå nylig flyttet hun til Bergen, og her har hun funnet mange nye, musikalske lekekamerater. Sammen med tre av dem har hun satt opp et hyllest-band til legendariske Rickie Lee Jones. Med seg har hun en av landets fremst trekkspill-virtuoser og to eminente strengespillere. Det er en usedvanlig trivelig og musikalsk gjeng som nå skal inn i turnébussen for å lage god stemning på Vestlandet med et utvalg tidløse klassikere.

Sant å si har vi aldri hørt de sammen før, så vi er litt usikre på hva vi skal skrive. Det finnes ingen opptak og de har heller aldri spilt konserter med dette prosjektet. Men vi har klokketro på denne gjengen som har gitt oss så mange fine opplevelser i andre sammenhenger. Vi kunne naturligvis ramset opp musikernes bakgrunn og andre band de spiller i, men ber dere heller stole på oss for denne gangen. Her er det ingenting å være redd for, bare fin musikk med fine folk. Kom og hør selv!

Ordinær: 220,- / Medlem Bergen Jazzforum: 120,- // Dørene åpner 19.00, konsertstart 20.00.

Turneen er en del av Vestnorsk Jazzsenters turné-ordning, Den Musikalske Stamvegen. Ordningen står for ca. 40 konserter i året. Siden oppstarten har nærmere 170 musikere vært med. I all hovedsak musikere bosatt på Vestlandet. Til sammen har disse besøkt om lag 50 arrangører i vår region.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev