Fredag 22. mar 2024 kl. 20:00

Omar Mollo feat. Karl Espegard & Lysandre Donoso

Karl Espegard / Cosmopolite
Oslo

Latin Grammy-nominerte Omar Mollo er tilbake i Oslo for en helaften med argentinsk tango!

19.00 Gratis introkurs i tango
20.00 Konsert
21.30-01.00 Milonga med tango-DJ Ina Eriksen

Omar Mollo, ofte beskrevet som «tangoens Ozzy Osbourne», er en av Argentinas mest prisbelønte tangoartister. Han utstråler en energi og tilstedeværelse på scenen verdig en harbarket rockesanger. Nå er han tilbake på Cosmopolite sammen med to av Europas mest talentfulle unge tangomusikere — den norske fiolinisten Karl Espegard og den franske bandoneonisten Lysandre Donoso.

Trioen leverer et forrykende program med en blanding av argentinsk tango og folklore, samt noen høydepunkter fra Mollos fartstid i det myteomspunnede rockebandet M.A.M. I tillegg vil kvelden by et knippe av spennende lokale gjesteartister.

«Hans styrke er live, hvor han slipper løs en fortolkningskraft som understreker følelser på grensen til det teatralske» — Página12

Som eksklusiv artist for Sony Music Argentina siden 2016, har Mollos omfattende diskografi vunnet hele syv Carlos Gardel Awards og blitt nominert til tre Latin Grammy Awards. Han er en fast gjest på alle de største tangofestivalene i Argentina, og ved siden av en travel konsertvirksomhet er han også professor i tango på Codarts University i Rotterdam.

Gled deg til å bli hensatt til et Buenos Aires på 50-tallet med heftige rytmer og lidenskapelige melodier!

Lineup
Omar Mollo – sang, gitar
Karl Espegard – fiolin
Lysandre Donoso – bandoneon

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev