Fredag 25. feb 2022 kl. 21:00

ODISEA 4TET

Bergen Jazzforum / Vestnorsk Jazzsenter / Sardinen Usf
Bergen

OSCAR LAGO flamenco gitar OLE ANDRE FARSTAD gitarer ISMAEL ALCINA bass FRANCOIS TAILLEFER perkusjon NINO de los REYES danser

Musikere fra Norge, Spania og Frankrike/Canada utgjør den internasjonale kvartetten Odisea, og har siden starten skapt sitt eget personlige uttrykk, basert på flamenco-jazzen som dukket opp med giganter som Paco de Lucia og Chick Corea. Sammen søker de også etter å kombinere elementer fra andre musikalske tradisjoner til en unik og spennende miks som omfatter den musikalske bakgrunnen til alle medlemmene. Fra lokalt hold finner vi den bergensbaserte gitaristen Ole Andre Farstad, som vi blant annet kjenner godt fra prosjekter som Meelodi, Angola 70, Bergen Improstorband og Abbath. De andre musikerne har også lang fartstid på den internasjonale musikkscenen med en rekke musikalske samarbeid på tvers av sjangre.

Med seg på scenen for anledningen har Odisea også den velrennomerte flamencodanseren Nino de los Reyes, som blant annet var en del av Chick Coreas band Spanish Heart.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev