Søndag 13. okt 2019 kl. 19:00

Low-Fly Quintet til Glåmdal Jazzklubb

Glåmdal Jazzklubb / Vinger Hotell
Kongsvinger

Low-Fly Quintet spiller originallåter inspirert av vokaljazzen fra første halvdel av 1900-tallet. Live skaper kvintetten en atmosfære som gir tilhøreren en følelse av å befinne seg på en jazzklubb i New York tidlig på 30-tallet der de tar deg med inn i fargeklangene til en av jazzens flotte perioder.

«Det er ikke hverdagskost å få nye låter pakket inn i papir fra førkrigstida, men denne gjengen gjør det, og de gjør det bra.» – konsertanmeldelse Oppland Arbeiderblad

Da jazzkvintetten ga ut debutplaten, «Stop For A While» på Losen Records i oktober 2017 ble det trillet terningkast 6 på terningen hos flere anmeldere og de høstet godord fra jazzanmeldere også i det store utland. Bla annet skrev det anerkjente jazzmagasinet Down Beat i USA; «(…) A modern take on a bluesy 30s sound (…) the group shows it’s potential in appealing takes on vintage songs. (February issue 2018)

Med platen i bagasjen har LFQ spilt konserter, eventer og festivaler rundt om i Norge og fått mange tilbakemeldinger om at de er liveband som overrasker. Kvintetten leverer en lyttekonsert som løsner opp spenninger og setter i gang tankene. Både latter og tårer har forekommet blant tilhørerne og av og til kommer det et og annet politisk spark.

I oktober 2019 slipper de plate nummer 2. De har nye historier å fortelle så her er det bare å møte opp.

Bandmedlemmer:
Camilla Tømta, vocals
Siri Snortheim, cello
Ole Gjøstøl, piano
Skjalg Lidsheim, percussion
Uri Sala, Upright bass

Nettsiden til bandet er:
https://nb-no.facebook.com/LowFlyQuintet/

Entrè kr. 200.
Forhåndssalg på www.hoopla.no
Merk tidspunkt kl. 19.
Dørene åpnes 18.30

https://www.youtube.com/channel/UCVcLyte2pz-uEguSjOT3P3A

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev