Lørdag 01. apr 2023 kl. 14:00

Lørdagsjazz i Ski med Mode for Joe feat. Benny Benack III

Lørdagsjazz i Ski / Rådhusteatret
Ski

Til Lørdagsjazzen i Ski den 01.april har vi gleden av å hylle musikken til en av jazzhistoriens mest betydningsfulle saxofonister og låtskrivere, Joe Henderson.
Joe Henderson har inspirert mange jazzmusikere både som utøver og som komponist, med plateutgivelser som bl. a. Page One, In ´n Out, og Inner Urge på bl.a. Verve, Milestone og Blue Note Records.
Til denne anledningen skal bandet spille låter av Joe Henderson, og vi har fått tak i ingen mindre enn en av New Yorks mest ettertraktede jazzmusikere, trompetist Benny Benack III.

I New York opptrer Benny Benack III stadig på velkjente scener og jazzklubber som Smalls, Birdland, og Jazz at Lincoln Center. I tillegg har han turnert og spilt for publikummere rundt omkring i mange land. Det er en stor glede å kunne presentere ham nå på Lørdagsjazzen for publikummet i Ski.

Med Cecilie Grundt og Erlend Vangen Kongtorp på saxofon, Bjørn Vidar Solli på gitar, Julian Haugland på bass, og Lørdagsjazz-kurator Frederik Villmow på trommer lover dette å bli en konsert som jazzentusiaster ikke bør gå glipp av.
Velkommen til Lørdagsjazz i Ski!

Benny Benack III (USA) – trompet
Bjørn Vidar Solli – gitar
Cecilie Grundt – saxofon
Erlend Vangen Kongtorp – saxofon
Julian Haugland – bass
Frederik Villmow – trommer

Lørdag, 01.april 2023
Rådhusteatret i Ski
dørene åpnes kl 13.00
konsert fra kl 14.00 til 15.15

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev