Lørdag 30. sep 2023 kl. 13:00

Lillestrøm Jazzklubb presenterer Dawn Allan and friends

Lillestrøm Jazzklubb / Scene 5 - Lillestrøm Kultursenter
Lillestrøm

Lillestrøm jazzklubb presenterer Dawn Allan and Friends

London. Denne herlige verdenshovedstaden for finans, moter, popmusikk og jazz. Om du vanker innom steder som Ronnie Scott’s, Pizza Express Jazz, Ain’t Nothin’ But …, Nell’s Jazz and Blues eller den polske jazzklubben POSK i Hammersmith, er det klangen i veggene du legger merke til. For flere av disse jazzstedene har Dawn Allan vært innom med sin fremragende røst. Den røsten henger igjen i veggene ennå. Den jenta vet å sette spor etter seg. Og skal du bli kvitt stemmen i veggene, må du ha med deg krass sparkelspade.

Dawn er ingen hvem som helst. The young lass har «jazz» skrevet med store bokstaver både på forsiden og baksiden. Og når hun sniker seg inn på Lillestrøm jazzklubb, er det ingen gjeng med late nybegynnere hun har med seg. En av Europas raskeste og beste jazzpianister heter
Janusz Krzos. Han er med. Og når han setter i gang med noen hemmeligheter av Erroll Garner, føler du at du er blitt huket tak i og slynget ut på den musikalske karusellen til Janusz. Men han er ikke alene. Han har noen musikere rundt seg som fanger publikum som i et trollgarn.

Sammen med sine musikalske tryllekunstnere skal Dawn avsløre en rekke låter fra The American Song Book og noe av det beste fra 40- og 50-årene. Er du glad i god jazz, er Lillestrøm jazzklubb stedet denne siste dagen i september. Besetningen denne dagen blir:

Dawn Allan – som seg selv, vokal
Janusz Krzos – fenomenal pianist,
Gunnar Knudsen – sax, fiolin, vokal
Bjørn Svendsen – bass, bass og bass
Finn Torgersen – slagferdig trommefyr

Sted: Lillestrøm jazzklubb, Scene 5, Lillestrøm Kultursenter 30. september kl. 13.00 – 15.00.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev