Onsdag 06. apr 2022 kl. 21:00

Lars Andreas Haug Band

/ Bærum Kulturhus
Sandvika

Med tubaist Lars Andreas Haug i front fremfører jazz-stjernelag frihetssøkende og vakker musikk.

Tubaist Lars Andreas Haug samler et toppet lag av norske jazzmusikere på Foajéscenen for å fremføre låter fra hans nydelige 2019-album «Wazairo» og den flotte 2013-utgivelsen «Conrairo». Se frem til vidsynte, lyriske og lekende låter som er lette å like.

Lars Andreas Haug Band er rett og slett et energisk overskuddshorn. Få tubaister kan vise til like mye smittende humor, musikalsk lekenhet og inspirerende energi som Lars Andreas Haug – i sitt eget band har han samlet sju likesinnede. Over to tiår har bandet dyrket fram sitt særegne lydbilde der fokuserte komposisjoner og arrangementer møter leken improvisasjon. Sluttresultatet er vakkert, sprelsk, groovy, underfundig, humoristisk, spontant, utforskende og svært så særegent. For ikke å glemme fengende, da. Veldig fengende!

Musikalsk frihet
Allaboutjazz.com, som bruker å ha peiling det meste innen jazz, er ikke snaue når Lars Andreas Haug Band beskrives: «Beautiful, unique and witty compositions, performed masterfully by a highly creative ensemble of musicians».

Som komponist og bandleder utfordrer Lars Andreas Haug sine musikanter gjennom å skrive verk som krever noe av hver musikers solistiske egenart og hvert instruments mulighet. Haug legger stor vekt på at alle musikernes personlighet får skinne gjennom improvisasjon og at det gis stor frihet til hver musiker i utformingen av det gjennomkomponerte. Denne friheten kommer nok mange i bandet til å benytte seg av under konserten på Foajéscenen. Kjenn litt på frihetsfølelsen – kom på konsert med Lars Andreas Haug band!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev