Onsdag 14. feb 2024 kl. 19:00

Kristin og Kvistum på Oslo Gamle Raadhus Scene

Opera til folket / Gamle Raadhus Scene
Oslo

Kristin Sevaldsen og Lars A. Kvistum oppsummerte fem års samarbeid med det kritikerroste albumet Acoustic som ble lansert på Losen Records i 2018. Hovedtyngden av materialet hentet de fra hver sine tidligere plateutgivelser, men her strippes de opprinnelige band arrangementene ned til kun sopransaksofon og flygel. Musikken er skjør og naken, men den puster og lever.

Acoustic er et ærlig album som lett lar seg gjenskape live på scenen. Her er delikate improvisasjoner, med tydeligere referanser til jazz, folkemusikk og filmmusikk. Musikerne lar lytteren komme tett på. De lar pusten fra saksofonisten og knirking fra pianokrakken og pedalene høres når de spiller. Det er intimt og helt akustisk. Duoen Kristin & Kvistum har samarbeidet siden 2013, og utgjorde kjernen i Kristin Sevaldsen band og hennes solo utgivelser i 2015, 2017 og 2019.

Om musikerne
Kristin Sevaldsen er saksofonist og komponist. Hun har flere utgivelser bak seg og har hovedsakelig jobbet som soloartist med en klar musikalsk signatur. I tillegg har hun også arbeidet som freelance musiker både nasjonalt og internasjonalt.

Lars A. Kvistum er pianist og komponist og har et særpreg som særlig kommer til uttrykk på hans solo utgivelser med synth musikk. Foruten solokarrieren jobber han som freelance musiker nasjonalt og internasjonalt.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev