Onsdag 05. apr 2017 kl. 19:30

Kristin Asbjørnsen, Ablaye Cissoko og Olav Torget

Bærum Kulturhus / Bærum kulturhus
Sandvika

«Traces of you» – Verden i Bærum

Kristin Asbjørnsen er en av de mest originale og kritikerroste stemmene i norsk musikk, og er alltid en stor opplevelse å høre live.
Hennes musikere skaper en særegen ensemble-sound, der strenge- og perkusjonsinstrumenter veves inn i et varmt og organisk lydbilde. Musikken bærer avtrykk fra vestafrikansk og afroamerikansk musikk, nordisk jazz og kontemplativ kirkemusikk.

Ablaye Cissoko fra Senegal er som sin far en Griot, en fortellende musiker, og har strengeinstrumentet kora som hovedinstrument.

I 1985 ble han med Saint-Louis Jazz Orchestra i Senegal, som besto av afrikanske og europeiske musikere. Han platedebuterte i 2003, og har siden fått et internasjonalt rykte som en av den nye generasjon musikere som blander tradisjon og moderne musikkuttrykk. I tillegg til sin solokarriere, har han gjort en rekke samarbeid med
forskjellige musikere, bl.a. Volker Goetz

Olav Torget har lenge jobbet som frilansmusiker i ulike bandkonstellasjoner, for eksempel sammen med Solo Cissokho, Karl Seglem, Helge Nordbakken, Geir Lysnes Listening Ensemble og Steinar Ofsdal.

Med sine instrumenter, sin teknikk, som medarrangør, som produsent og som komponist påvirker han musikken og musikerne han jobber med.

Varighet: 1 time og 30 minutter uten pause

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev