Lørdag 15. jun 2024 kl. 21:00

Konsert med Espen Grjotheim og Aase Helene Røinaas Aabel med Christianssand Storband på Generalen

Christianssand Storband / Cafe Generalen
Kristiansand

Espen Grjotheim, Aase Helene Røinaas Aabel og Christianssand Storband tar turen til Ravnedalen med en forrykende sommerkonsert!

Christianssand Storband og Espen Grjotheim innledet i 2017 et samarbeid hvor vi feirer starten på sommeren med feelgood-konserter i storbandtradisjonen etter Frank Sinatra. I år legger vi en konsert i Ravnedalen og inviterer til god sommerstemning med et av landets beste storband og stjernevokalisten fra Grimstad. Som i fjor har vi også med oss gullstrupen fra Tveit, Aase Helene Røinaas Aabel. Espen og Aase Helene har valgt ut sine storbandfavoritter.

Espen er oppvokst i Grimstad og har en imponerende musikalsk merittliste. Han er fast vokalist i og har turnert verden rundt med Secret Garden. På Sørlandet har han gjort suksess med oppsetninger i Dyreparken og flere konserter i Kilden, bl.a. sammen med Helene Bøksle og Kristiansand Symfoniorkester. Han har spilt hovedrollen i en rekke spektakulære musikaloppsetninger, bl.a. Mamma Mia, Jesus Christ Superstar, Les Miserables, Chess og Phantom of the Opera, og i høst har han en av hovedrollene i Miss Saigon på Folketeateret i Oslo.

Aase Helene er fra Tveit i Kristiansand og spiller en sentral rolle i musikk- og kulturlivet på Sørlandet. Hun har bl.a. vært svært delaktig i Sommer på Torvet med coverbandet Playmood, hun er konferansier og sanger på Himmel på jord, var med og vant Korslaget med Team Thom på Tv2 og farter rundt med musikk i små og store tilstelninger. Aase Helene har sunget mye med Christianssand Storband, og hun har hatt flere teater- og musikalroller, bl.a. i oppsetningen av Les Miserables, hvor hun deltok sammen med Espen.

Storbandet er som vanlig ledet av den eminente og utrettelige Tore Bråthen. I tillegg til å ha ledet Christianssand Storband i over 25 år, er han førstelektor ved UiA, en ettertraktet trompetist, og musikalsk leder for en rekke andre band, bl.a. ungdommens eget storband i sør, Sørnorsk ungdomsstorband.

Vi lover fantastisk stemning og swingende storbandrytmer når Christianssand Storband, Espen Grjotheim og Aase Helene Røinaas Aabel inviterer til storbandfest lørdag 15. juni i Ravnedalen!

Velkommen!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev