Torsdag 13. des 2018 kl. 20:00

Kjemilie

Storyville Jazz Club / Storyville
Molde

Nært og vakkert – et pustehull i førjulsstria

Etter to kritikerroste album, radiospillinger og over 50 konserter som duo, både i inn- og utland, har Kjemilie (Kjetil Mulelid og Emilie Storaas) invitert med seg tre av sine favorittmusikere til å være med og forme musikken deres i et nytt prosjekt. Som band utforsker musikerne det nære og det hverdagslige, de inviterer sårbarheten inn i samspillet der både det sarte og det sterke gis plass. Deres første utgivelse, “Hverdagene”, ble av Jazznytt beskrevet som en av årets sterkeste utgivelser. Musikken og tekstene er underfundige, som om de stryker deg over kinnet og blir med deg inn i et sødmefylt hvilemodus – et nydelig pustehull av en konsert midt i det travleste julerushet.

Emilie Storaas og Kjetil Mulelid har bakgrunn fra Jazzlinja i Trondheim og er aktive i ulike prosjekter som Wako, Kjetil Mulelid Trio, Svankropp og Rathaus.

Klipp fra anmeldelser:
• Kjemilie tar oss med til vakre og inderlige steder med sin visejazz med trønderske tekster. Kjemilie gir oss med “Hverdagene” noe helt spesielt – Tor Hammerø
• Kjemi i kvardagane, Roald Helgheim, Dagsavisen
• Dette kan stå seg som ein av årets sterkaste utgjevingar, Olav Opsvik, Jazznytt

Besetning:
Emilie Storaas, vokal
Kjetil Mulelid, flygel
Håkon Aase, fiolin
Andreas Winther, trommer
Fredrik Luhr Dietrichson, kontrabass

PS.: Vi har ikke funnet youtubeklipp (lenka nedenfor) med besetningen som besøker Storyville, men her har du likevel et nydelig klipp som gir et godt inntrykk av hva du får høre.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev