Lørdag 03. jun 2023 kl. 18:30

Karin Krog med Staffan William-Olsson & Terje Gewelt

Dølen Konsertserie / Dølen Hotel
Evje og Hornnes

Hva kan man si om Karin Krog som ikke allerede er sagt? Hun har vært med helt fra begynnelsen. Fra restaurantjobber med Kjell Karlsens orkester på femtitallet; fra hun som første norske jazzmusiker fikk gitt ut en langspillplate under eget navn; fra hun tok saken i egne hender og stiftet og ledet Norsk jazzforum; gjennom et eksperimenterende og smått avangardistisk syttitall; til hederspriser og St. Olavs Orden; og fortsatt like aktuell, med Spellemannpris så sent som i 2013, samplet av hip-hop-artister og et forbilde for generasjoner av musikere.
Frijazz, standardlåter, funky soul, storband og solo: Karin Krog har gjort alt!

Siden 2008 har hun også spilt med The In-between-times, som foruten Krog består av Staffan William-Olsson og Terje Gewelt – to eminente musikere i seg selv og viktige aktører i hovedstadens musikkliv. Repertoaret er i all hovedsak på mainstreamsida av Krog-skalaen, der lavmælte og lyriske ballader avløses av swingende klassikere. En genuin jazzopplevelse!

Karin Krog – vokal, Staffan William-Olsson – gitar, Terje Gewelt – bass

Pris:
800

Billetter selges på festivalkontoret og på nett: terrassejazz.no FESTIVALPASS nettpris kr 900,–/ i døra kr 1100,– (medl. kr 700,–) Kun fredag kr 500,– (medl. kr 300,–) Kun lørdag kr 800,– (medl. kr 600,–)

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev