Søndag 23. jan 2022 kl. 20:00

Kampenjazz og Samspill: Residerende Kapellmester Oddrun Lilja med Lilja

Kampenjazz og Samspill / Nordic Black Theatre
Cafeteateret

Oddrun Lilja: gitar og stemme, Sanne Rambags: hovedvokal, Jo Fougner Skaansar: bass, Bafana Nhlapo: vokal og perkusjon, Erik Nylander: trommer

Foto Anne Valeur

Konserten er støtte av Norsk jazzforum

Musikken er alltid levende og under endring. Da LILJAs album «Marble» ble gitt ut i 2020 var innholdet en verdensomspennende erkjennelsesreise med møter med nye musikalske uttrykk. Det handler altså ikke om å gjengi gamle musikalske definisjoner, men om å skape noe nytt, skape nye musikalske sjangre.

Musikken gjenspeiler verden. Når verden er under utvikling og i endring, må musikken forandres med verden. Eller er det musikken som forandrer verden? LILJA har vært verden rundt. Nå kommer hun med superkvintetten til Kampenjazz.

Nye erkjennelser og erfaringer blir ny musikk!

Pris:
230/150 (Studenter, medlemmer av Samspill og Kampenjazz. Musikermedlemmer av Jazzforum)

Smittevernregler Vi følger myndighetenes smittevernregler og sørger for en trygg konsertopplevelse. • Alle, både medlemmer og andre, bes om å kjøpe billetter på TicketCo. Bare unntaksvis vil billetter selges i døra. • Det tilbys enkel mat og drikke. • Du bestiller og får servert mat og drikke ved bordet ditt. Betaling kun med kort eller Vipps. • Dørene åpner 19.30, konsertstart 20.15. Vi anbefaler alle å komme i god tid. • Hold smittesikker avstand også ved innslipp!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev