Søndag 18. feb 2024 kl. 20:00

Kampenjazz: Anne-M Giørtz Trio

Kampenjazz / Cafeteateret
Oslo

Anne-Marie Giørtz: vokal og piano, Anders Engen: trommer og dobro, Eivind Aarset: gitarer og elektronikk Foto Alf Solbakken

Anne-Marie Giørtz er en kjær og velkommen Kampenvenn. Hun har preget norsk jazzhistorie i flere tiår. Ikke minst har hun vært sterkt toneangivende de siste årene sammen med Tom S. Lund i Trio de Janeiro. Sist hun var hos oss var da hun presenterte det kritikerroste albumet Capital Punishment for Cars.

Nå kommer hun med sin egen trio igjen, og med ny musikk. Seinere i vår slipper hun en ny plate med denne trioen, og du får en unik mulighet til å oppleve musikken før utgivelsen. Heldige er de vokalister som får oppleve professor Giørtz som lærer, og heldige er vi som får høre en unik vokalist, med sterk tilstedeværelse, tekster som griper deg og en sylskarp diksjon. Og musikk som lar deg danse.

Med seg har hun Anders Engen og Eivind Aarset, to musikere som begge har vært med og satt store og dype merker i historien om den nye norske nu-jazzen siden pionerepoken på 1990-tallet.

Down the Road to Kampen!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev